Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Szombathely, 2017. november 8. – Ünnepélyes keretek között adták át az újonnan épült Haladás Sportkomplexumot. A megnyitón beszédet mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár és dr. Hende Csaba az országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője.
Szombathely, 2017. november 7. - A Haladás Sportkomplexum ünnepélyes megnyitójára több mint 8500 jegy kelt el. Nagy sajtóérdeklődés kíséri az eseményt, a várhatóan teltházas ünnepségre egyaránt regisztráltak a regionális és országos sajtó munkatársai is. A sportkomplexum november 8-án 17.45-kor nyitja meg kapuit, az este folyamán gálamérkőzést játszik a Swietelsky-Haladás és az NK Osijek futballcsapata is a Rohonci úti stadionban.
A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nkft. felhívja az érdeklődők figyelmét arra, hogy a 2017. november 8-án megrendezésre kerülő nyitóünnepségre már csak 1500 db jegy áll rendelkezésre.
Mintegy ötezer néző követte figyelemmel tegnap este a Haladás stadion tesztmérkőzését, ahol a Haladás Legendák 2-0-ra legyőzték a Magyar öregfiúk válogatottat. A találkozó előtt a nézőközönség meghallgatta a Haladás-indulót, majd a Himnuszt. A kezdőrúgás Kulcsár Ferenc unokája végezte el.
Szombathely, 2017. október 25. – Pénteken 12 órakor indul a jegyértékesítés a Haladás Sportkomplexum 2017. november 8-án megrendezésre kerülő nyitóünnepségére, melyre a Rohonci úti stadion épületrészében kerül sor.
Szombathely, 2017. október 18. – Sajtóbejárást tartottak a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban. A média munkatársait a kivitelező projektvezetője, Strobl Ákos vezette körbe. A résztvevők Illés Bélával és Bokor Zsolttal közösen tekinthették meg a Rohonci úti épületet.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.