Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Szerencsésen zárult a Swietelsky-Haladás legutóbbi Videoton elleni mérkőzése is. A szombathelyiek új otthonukban, a Haladás Sportkomplexumban fogadták a vendég Videoton csapatát, akiket az NB I. 19. fordulójában egy góllal győztek le.
A labdarúgó NB I 18. fordulójában három egyes győzelmet aratott a Swietelsky-Haladás csapata a Puskás Akadémia ellen.
Szombathely, 2017. november 30. – Csütörtökön indul a jegyértékesítés a 2017. december 9-én 15 óra 30 perckor a Haladás Sportkomplexumban megrendezésre kerülő Swietelsky Haladás – Videoton FC OTP Bank Liga mérkőzésre.
Szombaton a Magyar Labdarúgás Napján győzte le új otthonában a Ferencváros csapatát a szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgó egyesülete.
Szombathely, 2017. november 24. - Tájékoztatjuk a tisztelt szurkolókat, hogy az értékesítés harmadik napját követően mindössze néhány tucat jegy maradt eladó a közönségszektorokba a szombati Szombathelyen megrendezendő Swietelsky-Haladás - FTC mérkőzésre, melyre a szervezők teltházzal készülnek.
Up-Futsal, beköltöztünk! A Haladás VSE Labdarúgó Szakosztálya a mai napon megtartotta első edzéseit az Új Haladás Sportkomplexum Futsal termeiben.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.