Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Összesen hatvanegy csapat nevezett az idei 32. Szilveszter Kupa kispályás labdarúgóversenyére, melyet 2017. december 27-29-én a Haladás Sportkomplexumban, 30-án az Aréna Savariában rendeznek meg.
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden évben szavazásra bocsátják azt, hogy sportágukban kit tekintenek az év legjobbjának. Az idei évben ötvenhat sportág szövetsége válaszolt a megkeresésre.
Szerencsésen zárult a Swietelsky-Haladás legutóbbi Videoton elleni mérkőzése is. A szombathelyiek új otthonukban, a Haladás Sportkomplexumban fogadták a vendég Videoton csapatát, akiket az NB I. 19. fordulójában egy góllal győztek le.
A labdarúgó NB I 18. fordulójában három egyes győzelmet aratott a Swietelsky-Haladás csapata a Puskás Akadémia ellen.
Szombathely, 2017. november 30. – Csütörtökön indul a jegyértékesítés a 2017. december 9-én 15 óra 30 perckor a Haladás Sportkomplexumban megrendezésre kerülő Swietelsky Haladás – Videoton FC OTP Bank Liga mérkőzésre.
Szombaton a Magyar Labdarúgás Napján győzte le új otthonában a Ferencváros csapatát a szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgó egyesülete.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.