Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Második alkalommal rendezték meg a Vasi Mérnökbált, ahol a báli hangulat mellett kitüntetéseket is osztottak szombat este a Krúdy Klubban.
Szombathely, 2017.01.19. - Várhatóan január végére befejeződik a Haladás Sportkomplexum előregyártott vasbeton szerkezetének helyszíni szerelése.
Idén sem maradhatott el az év egyik legnívósabb, sok éves hagyományra visszatekintő sportdíjátadója, az Év Sportolója Gála, mely január 12-én este került megrendezésre, immár 59. alkalommal, a nagyszabású eseménynek az idei évben a Nemzeti Színház épülete adott otthont.
Hétfőn délután hagyta el Magyarországot és vette Horvátország felé az irányt a Haladás NB I-es labdarugó csapata. Ám a fiúk idén sem pihenni mentek az Adriai-tengerhez. Tavaly Pulában edzőtáboroztak, idén hat napig a gyönyörű horvátországi üdülővárosban, Rovinj-ban készülnek a szezonra.
A Swietelsky-Haladás labdarúgócsapat tagjai szerdán és csütörtökön orvosi vizsgálaton vesznek részt. Mészöly Géza vezetőedző péntek délután tartja meg első idei edzését. A felkészülést támogató mérkőzések időpontjai is véglegessé váltak, a csapat 2017. január 17-én 16 órakor lép pályára az osztrák ligában szereplő SV Mattersburg vendégeként.
Alig egy hónap telt el a Haladás Sportkomplexum Bokréta ünnepsége óta, az építkezés mégis rohamtempóban zajlik. Az idei évben átadásra kerülő stadion lelátórészei tornyosulnak, mellette már látható az új tornacsarnok helye is.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.