Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
A Madridban aranyérmet nyert Ligeti Dániel az utolsó külföldi edzőtáborában készül a riói olimpiára. Ritter Árpád szövetségi kapitány vezette keret múlt héten érkezett haza Spanyolországból.
Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Szondy Szilvia, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. ügyvezetője, Tóth Miklós, a Haladás Labdarúgó Kft. ügyvezetője és Horváth Norbert, a HVSE ügyvezetője bemutatta a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft, a Haladás futballcsapat és a HVSE szakosztályainak megújult, közös honlapját.
Több ezres szurkolótábor köszöntötte az Európa-bajnokságon csoportelső magyar csapat Vas megyei tagjait szerda este az Agora Művelődési és Sportházban.
Dr. Puskás Tivadar polgármester, Koczka Tibor alpolgármester és dr. Károlyi Ákos jegyző fogadta az Európa-bajnokságon csoportgyőztes magyar válogatott szombathelyi futballistáját, Király Gábort és Guzmics Richárdot.
Már mintegy 3 olimpia uszoda víztérfogatának megfelelő betont dolgoztak be az új Haladás Sportkomplexumba a kivitelezők. A leendő sportcsarnok pillérei mellett egy másik látványosság is feltűnt. A tömbalapozásnak köszönhetően egyre inkább kirajzolódik az új Hali pálya és a lelátók elhelyezkedése.
Betonozás és gerendarács szerkezetépítés, ez a két fő kivitelezési munka jellemezte a Haladás Sportkomplexum májusi folyamatait. A kivitelezők az építkezés kezdete óta mintegy 6000 m3 betont építettek már be.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.