Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Az idei évet megelőzően, a Haladás VSE csarnoka volt az egyik állandó helyszíne a Szilveszter kupa keretein belül szervezett kispályás labdarúgó tornának.
Bern Storck szövetségi kapitány, a korábbiakhoz hasonlóan, háromhetes szünetet kért a Magyar Labdarugó Szövetségtől az NB1-es bajnokságban. Ennek oka, hogy a magyar labdarúgó válogatott október 7.-én találkozik Svájc legjobbjaival.
Szombathely, 2016. szeptember 21. – Dr. Puskás Tivadar polgármester a 2016. szeptember 15-i közgyűlésen elhangzottak szerint tartott helyszínbejárást a Haladás Sportkomplexum építkezési területén.
A megvalósuló sportkomplexum minden olyan kritériumnak megfelel, amelyeket a vonatkozó kormányhatározatok, illetve Szombathely Megyei Jogú Város közgyűlése a beruházás kapcsán előírt, illetőleg a tervezési és közbeszerzési fázis során jóváhagyott - ideértve különösen az egyes sportpályákra vonatkozó nemzeti és nemzetközi sportszövetségi előírásokat is. Az építési engedélyesköteles tervek ezen előírások alapján kerültek elkészítésre, illetve közgyűlés által elfogadásra. A tervezés és a kivitelezés is közgyűlési döntés alapján történik, abban semmilyen visszalépés nincs, a beruházás ezen döntések szerint halad az eredeti elképzelések szerint, a tervezett ütemezésnek megfelelően. Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nkft.
Megfelelő ütemben zajlanak a Haladás új sportkomplexumának építkezési munkái. A sportkomplexumban és a stadion részén a kőműves falazási munkák, a sportcsarnokban és a VIP területen a padlólemez betonozási munkák folynak.
Pénteken került megrendezésre Szombathelyen a Nagy Sportágválasztó nap, amikor többek között a labdarúgás, futsal, kosárlabda, vízilabda, vívás, kézilabda sportágban próbálhatták ki magukat a résztvevők.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.