Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
2016. augusztus 1-én sajtóbejárással egybekötött sajtótájékoztatót tart a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nkft., ahol az első gerenda beemelését követheti nyomon a sajtó. A sajtótájékoztatón dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere és dr. Hende Csaba, országgyűlési képviselő is részt vesz.
A nemzeti bajnokság másodosztályában induló Haladás VSE női kézilabdacsapata elkezdte felkészülését a 2016-2017-es szezonra. A 18 tagú keretet Hamar Zoltán vezetőedző irányítja majd. A felkészülés július 25-vel elkezdődött a Sugár Úti Atlétikai Centrumban futás, erősítés, Körmenden a labdajáték kerül előtérbe.
Híres munkamániás, lenyűgözően tudatos – egyszóval profi. Király Gábor egy időben napi két edzés mellett tíz-tizenkét órát töltött saját utánpótlás-egyesülete menedzselésével. A mára leadott néhány feladat maximalizmusán nem változtatott – kupameccsre ugyanolyan mértékkel készül, mint a korábbi Chelsea elleni BL-rangadóra.
A helyi FrisssFM nemrégiben Vas megye országgyűlési képviselőjét, dr. Hende Csabát kérdezte arról, hogy milyen fejlesztések várnak Szombathelyen, miért kiemelkedően fontos a sport és az egészségmegőrzés a kormányzatnak.
Az Olimpiai Reménységek Versenyének (ORV) viadalának a lengyel Zamosc lesz a házigazdája. Hazánk is teljes csapatot indít, nyolc fiú és hét lány versenyzővel.
A Madridban aranyérmet nyert Ligeti Dániel az utolsó külföldi edzőtáborában készül a riói olimpiára. Ritter Árpád szövetségi kapitány vezette keret múlt héten érkezett haza Spanyolországból.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.