Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
A szombathelyi válogatott kapus, Király Gábor a Swietelsky-Haladás-Diósgyőri VTK mérkőzésén sérült meg, helyére Rózsa Dániel került.
A Haladás VSE 27 éves nehézsúlyú birkózója az április végén megszerzett kvótájával Iránban és Spanyolországban készült az olimpiára.
A döntés megszületett: visszavonulok a válogatottságtól!
A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nkft. 2016. augusztus 1-én az első stadion lelátó gerenda beemelésének munkáját bemutatva tartott sajtóbejárással egybekötött sajtótájékoztatót.
2016. augusztus 1-én sajtóbejárással egybekötött sajtótájékoztatót tart a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nkft., ahol az első gerenda beemelését követheti nyomon a sajtó. A sajtótájékoztatón dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere és dr. Hende Csaba, országgyűlési képviselő is részt vesz.
A nemzeti bajnokság másodosztályában induló Haladás VSE női kézilabdacsapata elkezdte felkészülését a 2016-2017-es szezonra. A 18 tagú keretet Hamar Zoltán vezetőedző irányítja majd. A felkészülés július 25-vel elkezdődött a Sugár Úti Atlétikai Centrumban futás, erősítés, Körmenden a labdajáték kerül előtérbe.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.