Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Híres munkamániás, lenyűgözően tudatos – egyszóval profi. Király Gábor egy időben napi két edzés mellett tíz-tizenkét órát töltött saját utánpótlás-egyesülete menedzselésével. A mára leadott néhány feladat maximalizmusán nem változtatott – kupameccsre ugyanolyan mértékkel készül, mint a korábbi Chelsea elleni BL-rangadóra.
A helyi FrisssFM nemrégiben Vas megye országgyűlési képviselőjét, dr. Hende Csabát kérdezte arról, hogy milyen fejlesztések várnak Szombathelyen, miért kiemelkedően fontos a sport és az egészségmegőrzés a kormányzatnak.
Az Olimpiai Reménységek Versenyének (ORV) viadalának a lengyel Zamosc lesz a házigazdája. Hazánk is teljes csapatot indít, nyolc fiú és hét lány versenyzővel.
A Madridban aranyérmet nyert Ligeti Dániel az utolsó külföldi edzőtáborában készül a riói olimpiára. Ritter Árpád szövetségi kapitány vezette keret múlt héten érkezett haza Spanyolországból.
Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Szondy Szilvia, a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. ügyvezetője, Tóth Miklós, a Haladás Labdarúgó Kft. ügyvezetője és Horváth Norbert, a HVSE ügyvezetője bemutatta a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft, a Haladás futballcsapat és a HVSE szakosztályainak megújult, közös honlapját.
Több ezres szurkolótábor köszöntötte az Európa-bajnokságon csoportelső magyar csapat Vas megyei tagjait szerda este az Agora Művelődési és Sportházban.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.