Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Szombathely, 2017. november 24. - Tájékoztatjuk a tisztelt szurkolókat, hogy az értékesítés harmadik napját követően mindössze néhány tucat jegy maradt eladó a közönségszektorokba a szombati Szombathelyen megrendezendő Swietelsky-Haladás - FTC mérkőzésre, melyre a szervezők teltházzal készülnek.
Up-Futsal, beköltöztünk! A Haladás VSE Labdarúgó Szakosztálya a mai napon megtartotta első edzéseit az Új Haladás Sportkomplexum Futsal termeiben.
Szombathely, 2017. november 20. - A garanciális hibajavításokat követően a létesítmény kivitelezője a mai nappal használatra átadta a munkaterületet a beruházó Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. számára.
Szombathely, 2017. november 20. – Kedden indul a jegyértékesítés a 2017. november 25-én 19 óra 30 perckor a Haladás Sportkomplexumban megrendezésre kerülő Swietelsky Haladás – Ferencvárosi Torna Club OTP Bank Liga mérkőzésre.
Szombathely, 2017. november 8. – Ünnepélyes keretek között adták át az újonnan épült Haladás Sportkomplexumot. A megnyitón beszédet mondott dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár és dr. Hende Csaba az országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője.
Szombathely, 2017. november 7. - A Haladás Sportkomplexum ünnepélyes megnyitójára több mint 8500 jegy kelt el. Nagy sajtóérdeklődés kíséri az eseményt, a várhatóan teltházas ünnepségre egyaránt regisztráltak a regionális és országos sajtó munkatársai is. A sportkomplexum november 8-án 17.45-kor nyitja meg kapuit, az este folyamán gálamérkőzést játszik a Swietelsky-Haladás és az NK Osijek futballcsapata is a Rohonci úti stadionban.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.