Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Szombathely - 2017. június 22.-én Szurkolóinak nyitotta meg kapuit az épülő Haladás Sportkomplexum. A Rohonci úton a szombathelyi közönség megtekinthette az építkezés jelenlegi állását, betekintést nyerhetett az ősszel átadásra kerülő stadionba és sportcsarnokba.
A zöld-fehér klubnál azt szeretnék, hogy az új Haladás-stadionban mindig telt ház legyen és a Hali-szurkolók jól érezzék magukat, ezért olyan Hali-drukkerek jelentkezését várják, akik a csapat és a szurkolók között tartják a kapcsolatot. A klub olyan elkötelezett Haladás-szurkolókat keres, akik vállalják a kapcsolattartást a csapat és a szurkolók között, illetve lakóhelyükön, munkahelyükön megszervezik a Hali-szurkolók csoportját, vezéreivé válnak a mérkőzések látogatásának. A Halinál szeretnék elősegíteni baráti, munkahelyi, szurkolói közösségek szerveződését, a közös mérkőzésre járás élményének kialakulását.
Bemutatták a győri rendezésű 14. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) fáklyáját. A szervezők péntek esti közleménye szerint a láng jövő szerdán Rómából érkezik hazánkba, Borkai Zsolt mellett az EYOF sportági nagykövetei, köztük Berki Krisztián, Görbicz Anita, Jakabos Zsuzsanna, Karakas Hedvig és a szombathelyi Dobó SE olimpiai bajnoka, Pars Krisztián kísérik majd.
A Vasidrón felvételének köszönhetően lenyűgöző fotóval mutatjuk, hogy áll a Rohonci úti építkezés.
A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. a „Legkedvesebb sportélményem” címmel indított rajzpályázatot óvodás csoportok számára. Az ünnepélyes díjátadóra kedd délelőtt került sor a szombathelyi Városházán.
Látványosan halad a szombathelyi Haladás Sportkomplexum építkezése, mely a tervek szerint ősszel kerül átadásra a Swietelsky-Haladás futballistáinak és a 13 szakosztálynak. Az építkezésen folyamatos a munkavégzés, a beruházás 350-400 embernek biztosít munkát.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.