Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
A Szombathelyi Swietelsky-Haladás két játékosa is meghosszabbította szerződését a zöld-fehér klubbal. A 22 éves Medgyes Zoltán és a 20 esztendős Petró Balázs egészen 2020. június 30-ig erősíti majd a vasi székhelyű futballcsapatot.
Holnapi napon, pénteken 15 és 18 óra között a Brenner János Általános Iskola és Gimnáziumba hívja a kézilabda iránt érdeklődő lányokat és fiúkat a Haladás VSE szakosztálya.
Szeptember második hétvégéje is eseménydúsan telt a Haladás íjászai körében. A kétnapos 3D-s bajnokságon a zöld-fehér versenyzők kitettek magukért, több bajnoki címet is szerezve. Tomsics Balázs aranyérmet szerzett, míg Molnár József egy ezüstéremmel, Seres Armand egy bronzzal lett gazdagabb.
A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Magyar Kupa sorsolását, ahogyan eldőlt az NB I. 12–19. fordulójának órára lebontott programja is. A Magyar Kupánál már teljes a mezőny, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás a megyei II. osztály körmendi csoportjában szereplő Szarvaskend otthonában lép pályára 2017. szeptember 20-án 15 órai kezdettel.
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Swietelsky-Haladás a hetedik fordulóban a Puskás Akadémiától elszenvedett szombati 5-1-es vereséget követően augusztus 28-án, közös megegyezéssel szerződést bontott Mészöly Géza vezetőedzővel.
5-1-re verte a vendég Puskás Akadémia a Swietelsky-Haladás csapatát szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.