Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nkft. felhívja az érdeklődők figyelmét arra, hogy a 2017. november 8-án megrendezésre kerülő nyitóünnepségre már csak 1500 db jegy áll rendelkezésre.
Mintegy ötezer néző követte figyelemmel tegnap este a Haladás stadion tesztmérkőzését, ahol a Haladás Legendák 2-0-ra legyőzték a Magyar öregfiúk válogatottat. A találkozó előtt a nézőközönség meghallgatta a Haladás-indulót, majd a Himnuszt. A kezdőrúgás Kulcsár Ferenc unokája végezte el.
Szombathely, 2017. október 25. – Pénteken 12 órakor indul a jegyértékesítés a Haladás Sportkomplexum 2017. november 8-án megrendezésre kerülő nyitóünnepségére, melyre a Rohonci úti stadion épületrészében kerül sor.
Szombathely, 2017. október 18. – Sajtóbejárást tartottak a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban. A média munkatársait a kivitelező projektvezetője, Strobl Ákos vezette körbe. A résztvevők Illés Bélával és Bokor Zsolttal közösen tekinthették meg a Rohonci úti épületet.
Szombathely, 2017. október 13. – Befejeződött a Haladás Sportkomplexum építési munkálata Szombathelyen. A létesítmény műszaki átadás-átvételi folyamata rendben lezajlott, jelenleg garanciális és utójavítási munkákat végez a kivitelező. A hivatalos nyitóünnepségre 2017. november 8-án kerül sor a Rohonci úti sportkomplexumban.
Gyönyörű látványt nyújt az éjjeli fényjátékba öltöztetett Haladás Sportkomplexum. A rohonci úti beruházás a finish-be érkezett, hamarosan játékosok, sportolók és a szombathelyi lakosság is birtokba veheti a komplexumot a sportkomplexumot."

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.