Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Szombathelyen, csütörtökön került megrendezésre az atlétikai diákolimpia V. korcsoportos egyéni versenye a Sugár úti Atlétikai Centrumban. A verseny sikeresen zárult számos szombathelyi és megyei induló is dobogós helyen végzett.
A Rohonci úti telepen áprilisban is folyamatosan zajlottak az építkezés munkafolyamatai. A kivitelezésért felelős Swietelsky-ZÁÉV konzorcium a megfelelő ütemtervet tartva halad a beruházással, így ősszel már birtokba vehetik a sportolók az új sportkomplexumot.
A Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a Haladás VSE együttműködése értelmében a névadó szponzor százmillió forinttal támogatja 2017-ben a zöld-fehér klub futsalosait és fiatal labdarúgóit.
A Ha­la­dás ka­pu­sá­nak gyer­mek­kori álma volt, hogy a klub 100. szü­le­tés­nap­ján a ka­puba áll­has­son. Ha min­den jól megy, ez így is lesz.
Nincs is jobb a közös élménynél, a közös kreatív alkotásnál. A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. fontosnak tartja, hogy a leendő új Haladás Sportkomplexummal nemcsak Szombathely fejlődik, hanem a helyi gyerekek sportolási lehetőségei is javulnak. A kicsiket egyre több, sikeres szombathelyi sportoló ösztönözheti példaként a mozgásra, valamint az új Sportkomplexum méltó helye lesz a családok sportélményeinek, a minőségi, színvonalas sportesemények megtekintésének.
A 208-szoros rekorder válogatott kapus, Király Gábor újabb két évre írta alá szerződését a szombathelyi klubbal, így 2019. június 30-ig a Swietelsky-Haladás csapatát erősíti. A szombathelyi hálóőr elmondta:

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.