Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Alig egy hónap telt el a Haladás Sportkomplexum Bokréta ünnepsége óta, az építkezés mégis rohamtempóban zajlik. Az idei évben átadásra kerülő stadion lelátórészei tornyosulnak, mellette már látható az új tornacsarnok helye is.
Az őszi szezon szereplését értékelte Mészöly Géza a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgó csapat vezetőedzője a tulajdonosi körnek. A vezetőség elfogadta a vezetőedző szakmai beszámolóját.
Az OTP Bank Liga NB I. sorsolásában a Videoton ellen lép pályára Sopronban a Szombathelyi Swietelsky-Haladás csapata. A 2016. 12. 10-én, szombaton 15.30 órakor kezdődő meccsre Mészöly Géza vezetőedző szerint már teljes lehet a csapat.
A rosszul sikerült szezonrajtot követően lemondott Lódi Tamás vezetőedző. Ezt követően a szombathelyi csapat nagy erőket mozgósított, hogy a megfelelő személyt megtalálják a posztra. A Berettyóújfalut frissen elhagyó edző nagy örömmel vette a HVSE megkeresését.
Szombathely, 2016. november 30. – A Szombathelyi Labdarugó Stadion és Multifunkcionális Sportcsarnok építkezése elérte a legmagasabb pontját. A Bokréta Ünnepségen beszédet mondott Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő és Dr. Puskás Tivadar polgármester.
A 800 profi mérkőzést háta mögött tudó labdarugó a Szent Márton díjátadó gálán vehette át a rangos kitüntetést.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.