Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Elkészítette az NB I-es és NB I/B-s bajnokságok besorolásait a 2017/18-as idényre a Magyar Kézilabda Szövetség.
Újra élvonalbeli szereplésre készül a Haladás VSE-Sportiskola női röplabdacsapata. A szombathelyiek az NB II nyugati csoportjában elért első helynek köszönhetően térnek vissza ősztől a legjobbak mezőnyébe.
Két felkészülési mérkőzést vívott július 7-én pénteken az OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjára készülő Szombathelyi Swietelsky-Haladás férfi futballcsapata.
A korábbi ellenzéki híresztelésekkel ellentétben minden rendben a szombathelyi sportkomplexum beruházás körül. Minden döntés a vonatkozó jogszabályok, a tulajdonos önkormányzat közgyűlési határozatai alapján, és a beruházó társaság hatályos okiratai, belső szabályzatai alapján történik.
Szombathely - 2017. június 22.-én Szurkolóinak nyitotta meg kapuit az épülő Haladás Sportkomplexum. A Rohonci úton a szombathelyi közönség megtekinthette az építkezés jelenlegi állását, betekintést nyerhetett az ősszel átadásra kerülő stadionba és sportcsarnokba.
A zöld-fehér klubnál azt szeretnék, hogy az új Haladás-stadionban mindig telt ház legyen és a Hali-szurkolók jól érezzék magukat, ezért olyan Hali-drukkerek jelentkezését várják, akik a csapat és a szurkolók között tartják a kapcsolatot. A klub olyan elkötelezett Haladás-szurkolókat keres, akik vállalják a kapcsolattartást a csapat és a szurkolók között, illetve lakóhelyükön, munkahelyükön megszervezik a Hali-szurkolók csoportját, vezéreivé válnak a mérkőzések látogatásának. A Halinál szeretnék elősegíteni baráti, munkahelyi, szurkolói közösségek szerveződését, a közös mérkőzésre járás élményének kialakulását.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.