Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
Bemutatták a győri rendezésű 14. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) fáklyáját. A szervezők péntek esti közleménye szerint a láng jövő szerdán Rómából érkezik hazánkba, Borkai Zsolt mellett az EYOF sportági nagykövetei, köztük Berki Krisztián, Görbicz Anita, Jakabos Zsuzsanna, Karakas Hedvig és a szombathelyi Dobó SE olimpiai bajnoka, Pars Krisztián kísérik majd.
A Vasidrón felvételének köszönhetően lenyűgöző fotóval mutatjuk, hogy áll a Rohonci úti építkezés.
A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. a „Legkedvesebb sportélményem” címmel indított rajzpályázatot óvodás csoportok számára. Az ünnepélyes díjátadóra kedd délelőtt került sor a szombathelyi Városházán.
Látványosan halad a szombathelyi Haladás Sportkomplexum építkezése, mely a tervek szerint ősszel kerül átadásra a Swietelsky-Haladás futballistáinak és a 13 szakosztálynak. Az építkezésen folyamatos a munkavégzés, a beruházás 350-400 embernek biztosít munkát.
Szombathelyen, csütörtökön került megrendezésre az atlétikai diákolimpia V. korcsoportos egyéni versenye a Sugár úti Atlétikai Centrumban. A verseny sikeresen zárult számos szombathelyi és megyei induló is dobogós helyen végzett.
A Rohonci úti telepen áprilisban is folyamatosan zajlottak az építkezés munkafolyamatai. A kivitelezésért felelős Swietelsky-ZÁÉV konzorcium a megfelelő ütemtervet tartva halad a beruházással, így ősszel már birtokba vehetik a sportolók az új sportkomplexumot.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.