Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
A Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a Haladás VSE együttműködése értelmében a névadó szponzor százmillió forinttal támogatja 2017-ben a zöld-fehér klub futsalosait és fiatal labdarúgóit.
A Ha­la­dás ka­pu­sá­nak gyer­mek­kori álma volt, hogy a klub 100. szü­le­tés­nap­ján a ka­puba áll­has­son. Ha min­den jól megy, ez így is lesz.
Nincs is jobb a közös élménynél, a közös kreatív alkotásnál. A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. fontosnak tartja, hogy a leendő új Haladás Sportkomplexummal nemcsak Szombathely fejlődik, hanem a helyi gyerekek sportolási lehetőségei is javulnak. A kicsiket egyre több, sikeres szombathelyi sportoló ösztönözheti példaként a mozgásra, valamint az új Sportkomplexum méltó helye lesz a családok sportélményeinek, a minőségi, színvonalas sportesemények megtekintésének.
A 208-szoros rekorder válogatott kapus, Király Gábor újabb két évre írta alá szerződését a szombathelyi klubbal, így 2019. június 30-ig a Swietelsky-Haladás csapatát erősíti. A szombathelyi hálóőr elmondta:
Kedden adtunk hírt arról, hogy az utolsó szakaszba érkezett a Rohonci úti stadion építkezése, a tetőfedési munkák látványosan zajlanak.
Szombathely, 2017. 03. 28. - A Stadion tetőszerkezetének fedéséhez érkezett a Szombathelyi Sportkomplexum beruházása. Az ütemtervnek megfelelően halad az építkezés, amelynek újabb állomása a tetőszerkezet PTFE membránnal történő bevonása. Az üvegszövet fóliával a teljes nézőtér fedetté válik.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.