Hírek
Tájékozódjon az aktualitásokról!
A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. a „Legkedvesebb sportélményem” címmel indított rajzpályázatot óvodás csoportok számára. Az ünnepélyes díjátadóra kedd délelőtt került sor a szombathelyi Városházán.
Látványosan halad a szombathelyi Haladás Sportkomplexum építkezése, mely a tervek szerint ősszel kerül átadásra a Swietelsky-Haladás futballistáinak és a 13 szakosztálynak. Az építkezésen folyamatos a munkavégzés, a beruházás 350-400 embernek biztosít munkát.
Szombathelyen, csütörtökön került megrendezésre az atlétikai diákolimpia V. korcsoportos egyéni versenye a Sugár úti Atlétikai Centrumban. A verseny sikeresen zárult számos szombathelyi és megyei induló is dobogós helyen végzett.
A Rohonci úti telepen áprilisban is folyamatosan zajlottak az építkezés munkafolyamatai. A kivitelezésért felelős Swietelsky-ZÁÉV konzorcium a megfelelő ütemtervet tartva halad a beruházással, így ősszel már birtokba vehetik a sportolók az új sportkomplexumot.
A Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a Haladás VSE együttműködése értelmében a névadó szponzor százmillió forinttal támogatja 2017-ben a zöld-fehér klub futsalosait és fiatal labdarúgóit.
A Ha­la­dás ka­pu­sá­nak gyer­mek­kori álma volt, hogy a klub 100. szü­le­tés­nap­ján a ka­puba áll­has­son. Ha min­den jól megy, ez így is lesz.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.