Beköltözés
2017.
nov. 21.
Up-Futsal, beköltöztünk! A Haladás VSE Labdarúgó Szakosztálya a mai napon megtartotta első edzéseit az Új Haladás Sportkomplexum Futsal termeiben.

A Haladás VSE Labdarúgó Szakosztálya a mai napon megtartotta első edzéseit az Új Haladás Sportkomplexum Futsal termeiben.

Hat korosztály csapatai, mintegy 140 gyermek végezte a teremben az edzéseit a csarnokban az első napon. A többi korosztály is folyamatosan bekerül a rendszerbe. Élmény volt nézni a gyerekeket, akik már hosszú idő óta nem sportoltak. Kitűnő megoldások, szép gólok kisérték az egész estét. Teljesen új időszámítás kezdődik a Haladás utánpótlás játékosok életében. Mostantól, mivel a körülményeink (főleg ha a kinti pályák is átadásra kerülnek) európai szintre emelkednek és már csak a szakmára kell koncentrálnunk. A csapatunk minden stábtagja azon fog dolgozni, hogy fiataljainkból kihozzák a maximumot.

Szakosztályunk ezúton szeretné megköszönni, minden egyes az építkezésben résztvevő embernek az áldozatos munkáját.  A Haladás VSE vezetőségének óriási áldozatkészségét és hozzáállását.

Köszönjük a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. vezetőinek és dolgozóinak felénk nyújtott odaadó segítségét!! Nélkülük a mai nap nem jöhetett volna létre ilyen zökkenőmentesen.

Hajrá Szombathely! Hajrá Haladás!

Forrás és kép: hvsefoci.hu

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.