Király Gábor újabb két évre szerződött nevelőegyesületéhez
2017.
márc. 31.
A 208-szoros rekorder válogatott kapus, Király Gábor újabb két évre írta alá szerződését a szombathelyi klubbal, így 2019. június 30-ig a Swietelsky-Haladás csapatát erősíti. A szombathelyi hálóőr elmondta:

„A szerződéstervezet már egy ideje előttem volt, szerettem volna megvárni míg a sérülésemből teljesen felépülök és látom a klub jövőbeli elképzeléseit. Minden összeállt, csütörtökön  elérkezettnek láttam az időt, hogy aláírjuk a kontraktust. 2019. nyaráig köteleztem el magam nevelőegyesületemhez, így a 2015-ös hazatérésem utáni két éves szerződést plusz két évvel meghosszabbítottuk. A lehetőség most is ott lesz, hogy ha úgy hozza az élet, szezon közben is abbahagyhatom a játékot.”

Király Gábor örömét fejezte ki, hogy újabb két évig szolgálhatja majd a Haladást, és hogy a jubileumi 25. bajnoki szezont is zöld-fehér mezben játszhatja. A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nkft. is nagyon örült a hír hallatán, hiszen így az európai színvonalú sportlétesítmény adhat majd otthont a rekorder hálóőrnek. A csapat várhatóan 2017 őszétől tudja birtokba venni a Rohonci úti létesítményt.

Forrás: www.vaol.hu

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.