Legkedvesebb sportélményem - rajzpályázat indult szombathelyi óvodásoknak
2017.
ápr. 10.
Nincs is jobb a közös élménynél, a közös kreatív alkotásnál. A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. fontosnak tartja, hogy a leendő új Haladás Sportkomplexummal nemcsak Szombathely fejlődik, hanem a helyi gyerekek sportolási lehetőségei is javulnak. A kicsiket egyre több, sikeres szombathelyi sportoló ösztönözheti példaként a mozgásra, valamint az új Sportkomplexum méltó helye lesz a családok sportélményeinek, a minőségi, színvonalas sportesemények megtekintésének.

Az új sportlétesítmény megépítésének folyamatai lassan az utolsó fázisba érkeznek. Hamarosan modern, európai színvonalú stadionja és sportcsarnoka lesz Szombathelynek. Éppen ezen alkalomból a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. rajzpályázatot hirdetett az Ovi-Sport programban résztvevő szombathelyi óvodások számára.

A nagycsoportos gyerekek a közösségi élményt az együtt elkészített rajz megalkotásával is átélhetik. A pályázatban résztvevő óvodások a sportolással, a Haladással kapcsolatos élményeiket megörökítő montázsaikat április végéig készítik el. A pályázaton résztvevő óvodák nagycsoportosai elismerésben részesülnek, az elkészített alkotások pedig kiállításra kerülnek a Városháza aulájában.

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.