Országos bajnokot avattak a szombathelyi íjászok
2017.
szept. 12.
Szeptember második hétvégéje is eseménydúsan telt a Haladás íjászai körében. A kétnapos 3D-s bajnokságon a zöld-fehér versenyzők kitettek magukért, több bajnoki címet is szerezve. Tomsics Balázs aranyérmet szerzett, míg Molnár József egy ezüstéremmel, Seres Armand egy bronzzal lett gazdagabb.

Takács Gergő, szakosztályvezető úgy nyilatkozott - "Boldogság tölt el, ha az elmúlt hétvégére gondolok. Minden értelemben büszke vagyok a csapatra. Kicsit féltem a feladattól, de mindent nagyszerűen megoldottunk. Kimondottan nehéz pályát sikerült építenünk. Külön gratulálok a versenyzőinknek és a szervezőknek is."

Tomsics Balázs, országos bajnok elmondta - "Még nem teljesen fogtam fel, hogy sikerült legyőzni egy világbajnokot. A legjobb érzés a verseny alatt nem az volt, hogy bajnok lettem. Az érzés leírhatatlan volt, amikor az utolsó lövés előtt már tudod, hogy ezt senki nem veheti el tőled. Elégedett vagyok, hogy a befektetett munka meghozta a várt eredményt és külön köszönöm a a sok-sok támogatást, amit kaptam."

forrás: www.haladas.hu

 

Kapcsolat

9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Építtető

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.
9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.